7-timers lam

Kategorier

Lam, Sofies Mad

1 stegeso
1 lammekølle
2 løg
2 gulerødder
20 fed hvidløg
2 stilke rosmarin
4 laurbær
3 dl. hvidvin
3 dl. vand
salt + peber

1/2 dl. mel
1/2 dl. vand

Tag en stegeso med låg og læg lammekøllen i. Gnid den godt med salt og peber. Kom løg i både, halve skrællede gulerødder, hele pillede fed hvidløg, rosmarin, laurbær, hvidvin og vand ned ved køllen.
Bland mel med vand til en klistret masse og kom massen på kanten af stegesoen og kanten af lågen og læg låget på så låg og stegeso klistrer sammen.
Kom lammet i en 140 grader varm ovn i 7 timer.
Server køllen med fx. kartoffel/selleri mos og grøn bønnesalat og spis de lækre karamelliserede hvidløgsfed til.

Vil du se andre opskrifter fra Sofies køkken? Se flere opskrifter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *