Asiatisk lange salat

|

Kategorier

Fisk, Sofies Mad

4 personer til forret.

300 gram lange filet (eller anden god torskefisk)
Salt og peber
1 spsk sukker
1 dåse bambusskud i skiver eller strimler
Saften af 1 lime
4 spsk fiskesauce
1 rød chilli, befri den for kerner og skær i tynde ringe
1 lille knold ingefær, skåret i meget tynde strimler
1 bdt. koriander

Skær eller pluk benene fra langefileten og skær den ud i mindre stykker (ca. 3×3 cm). Vend stykkerne med 1 spsk sukker og 1 spsk salt.

Stil fisken på køl til næste dag.

Læg fiskestykkerne på en bageplade og dryp med lidt olie. Bag fisken ved 160 grader i 6 minutter og køl fisken helt ned.

Bland bambusskud, chili og ingefær i en skål og hæld lime og fiskesauce over. Vend rundt og smag til med salt og peber. Anret det på et fad og fordel de kolde fiskestykker ovenpå. Drys med masser af groft snittet koriander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *