Midtbanen

  • Den grundtvigske midtbane – et netværk for præster og andre interesserede

BEMÆRK: Desværre bliver forårsmødet på Den grundtvigske midtbane ikke til noget i 2020; også midtbanen er ramt af faren for Coronavirussmitte. Men Johanne, Asta og Ingrid vender stærkt tilbage til efteråret med oplæg og drøftelse af et aktuelt emne.

Er du endnu ikke på mailinglisten, så skriv til bibliotek@vartov.dk og få besked, når vi igen indbyder til midtbanemøde.

 

Den grundtvigske midtbane er et netværk for præster og andre interesserede, hvor temaer med relevans for teologi, kirke og samfund bliver bragt i spil til fælles drøftelse og inspiration. Målet med møderne er, at man går klogere derfra, og det er ikke et krav, at man aldrig skifter mening.

Møderne finder sted ca. to gange om året (forår og efterår) og som oftest i Odense. De arrangeres af Johanne Langkjær Fårup (sognepræst i Middelfart), Asta Gyldenkærne (sognepræst i Ishøj) og Ingrid Ank (leder af Grundtvig-Akademiet)

Skriv til Liselotte Larsen (bibliotekar, Grundtvig-Biblioteket) på bibliotek@vartov.dk, hvis du vil holdes orienteret om kommende møder eller har forslag til temaer.

_____________________________________________

TIDLIGERE TEMAER