Efterårssalat med grønkål og granatæble

Kategorier

Salater, Sofies Mad

200 gram grønkål (fjern stokke og snit fint)
1 granatæble. Halvér og pil alle kernerne ud
1 appelsin, pillet og skåret i tern
3 spsk græskarkerner, ristet på en pande med lidt olie og salt. Afkøl.
2 spsk yoghurt naturel
3 spsk koldpresset rapsolie
2 spsk æblecider eddike
1 spsk dijon sennep
salt og peber

Kom yoghurt, rapsolie, eddike og sennep i en meljævningsryster. Ryst og smag til med salt, peber og evt mere eddike. Kom grønkål, appelsin og græskarkerner i en skål og hæld derssingen over. Vend det hele godt rundt. Kom salaten på et serveringsfad og drys granatæblekernerne over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *