fbpx

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Folkemødet Bornholm i Vartov 2021

17. juni Kl. 9:00 - 22:00

Gratis

Oplev Folkemødet Bornholm i Vartov torsdag 17. juni kl. 9-22.  

Som noget særligt kommer Folkemødet Bornholm til København i år. Det sker torsdag 17. juni, hvor de fire folkeoplysende foreninger Dansk Folkeoplysnings Samråd, Folk & Sikkerhed, Grundtvigsk Forum og Grænseforeningen i samarbejde med Folkemødet Bornholm er værter for en dag i demokratiets tegn i det historiske hus Vartov ved Rådhuspladsen i København. Her vil mere end 20 folkeoplysende foreninger arrangere debatter, talks, koncerter og samtaler fordelt på tre scener i tidsrummet kl. 9 til 22. 

Oplev bl.a. overborgmester Lars Weiss, musiker og entertainer Sigurd Barrett, korrespondent Mathilde Kimer, folketingsmedlem Marianne Jelved, fremtidsforsker Anne Skare og mange flere. Se hele programmet her.

Det er gratis at deltage i Folkemødet Bornholm Vartov. På grund af corona-restriktioner er der begrænset antal pladser. For at være sikker på at få adgang, kan du hente en billet til arrangementet her. Alle gæster til Folkemødet i Vartov vil blive bedt om at fremvise et gyldigt coronapas 

Folkemødet Bornholm i Vartov arrangeres i samarbejde med Folkemødet Bornholm og er også en del af folkemødets digitale program. 

Detaljer

Dato:
17. juni
Tidspunkt:
9:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Dansk Folkeoplysnings Samråd, Folk & Sikkerhed, Grundtvigsk Forum og Grænseforeningen

Sted

Vartov
Farvergade 27
København K, 1463 Danmark
+ Google Map