Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Har kristendommen et kvalitetsbegreb? – møde på Den grundtvigske midtbane

9. november, 2020 Kl. 16:00 - 20:30

Kr.100

Midtbanen inviterer til møde med oplæg af lektor Carsten Bach-Nielsen, forfatter Charlotte Rørth og forfatter Ursula Andkjær Olsen.

 

Intet er godt, bare fordi det er nyt, men heller ikke meget er godt, bare fordi det er gammelt. I disse år er kreativiteten stor indenfor kirke og kristendom. Der eksperimenteres med liturgiske former og udtryk. Er det kvalitet, og hvad er kvalitet i den sammenhæng?

 

 

Traditionelt har kvalitet været set i lyset af “det jævne” som teologisk ideal; teologisk set kan intet blive for lavt. Er kvalitet overhovedet det rigtige ord, for det, vi leder efter? Mød op og diskuter sammen med oplægsholderne. Og med hinanden.

Mødet foregår i Odense Valgmenighedskirke, Dronningensgade 1, 5000 Odense C. Det koster 100 kr. som inkluderer aftensmad.

Se programmet her og tilmeld dig her

Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 2. november

 

Ill. Den skønne lave stil’ var et teologisk ideal i middelalderen: Tanken er, at det kristne budskab ikke vil vide af en opdeling mellem højere og lavere, finere og simplere, for den jævne stil – som de lærde foragter – afspejler netop Kristi inkarnation og fornedrelse. Oldromersk karrikaturgrafitti af Kristus på korset

Detaljer

Dato:
9. november, 2020
Tidspunkt:
16:00 - 20:30
Pris:
Kr.100
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Den grundtvigske midtbane
Telefon:
41939000
E-mail:
ll@vartov.dk
Hjemmeside:
https://grundtvig.dk/den-grundtvigske-midtbane/

Sted

Odense Valgmenighedskirke
Dronningensgade 1
Odense C, 5000 Danmark
+ Google Map