Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KÆRLIGHEDSMØDER

22. september, 2020 Kl. 17:00 - 19:00

Uffe Jonas og Honningduggen fortolker Grundtvigs bagkatalog

Sanger og Sangskriver Uffe Jonas har nykomponeret musik til en række sange fra N. F. S. Grundtvigs bagkatalog som han i regi af bandet ”Honningduggen” fremfører i Vartov Kirke ved en særlig koncert i september.

Om bandet:

Honningduggen er et nyt band fra Stevns, bestående af sangeren Uffe Jonas, violinisten Karen Johanne Petersen & cellisten Kirstine Elise Petersen.

Bandet opfører Uffes nykomponerede melodier til digte af N.F.S. Grundtvig. Det er sange fra Grundtvigs  bagkatalog, som kun få kender, fordi de aldrig har været sunget før. Uffe Jonas er ud over sanger og sangskriver også forfatter og Grundtvigforsker.

Koncerten bliver en rejse ind i hjertet af Grundtvigs liv, visioner og kærlighedsliv, og Uffe Jonas fortæller om de små og store kærlighedsmøder, og om synerne bag sangene.

Honningduggen består desuden af tvillingerne Karen Johanne Petersen på violin og Kirstine Elise Petersen på cello.

De er begge uddannede solister fra Det Kgl. Musikkonservatorium, og hører til i eliten dansk musikliv, hvor de indgår i en lang række musikalske konstellationer, som spænder fra klassisk orkestermusik til moderne folkemusik. Nu altså også i Honningduggen.

Der er gratis adgang til koncerten. Der er dog et på max 160 pladser til koncerten grundet Covid-19-restriktioner.

 Tilmeld dig her

Detaljer

Dato:
22. september, 2020
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Grundtvigsk Forum
Vartov Valgmenighed

Sted

Vartov Kirke