Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST! Kulturnatten i Vartov

9. oktober, 2020 Kl. 18:00 - 23:30

Følgende er modtaget fra Kulturnatten København, 18. august 2020:

“Kulturnatten i København springer 2020 over
Efter svære overvejelser har Kulturnatten besluttet at aflyse dette års store kulturaften i København, der skulle have fundet sted den 9. oktober 2020.
Grundet Covid-19, det stigende smittetal i Danmark og de seneste udmeldinger fra myndighederne om håndteringen af dette, anser vi det ikke længere som muligt at kunne afvikle aftenen på forsvarlig vis og i Kulturnattens ånd”

Til kulturnatten i København synger vi sammen med Cæciliekoret fra Højskolesangbogen og den danske sangskat. Sangværter fra Vartovkollegiet motiverer sangvalgene, og der bliver også mulighed for, at publikum kan ønske sangnumre. Særlige overraskelser vil forekomme undervejs, og der er mulighed for at købe varme og kolde drikkevarer – Sofies køkken bager kagen. Kig også forbi Grundtvig-Biblioteket i Vartov, hvor du blandt meget andet kan se de første udgaver til et sanghæfte fra Grundtvigs hånd og nyde de historiske lokaler, der danner rammen om biblioteket. Grundtvig-Biblioteket er åbent for besøgende fra kl. 18-22. Entre: Der kræves kulturpas-armbånd

Detaljer

Dato:
9. oktober, 2020
Tidspunkt:
18:00 - 23:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Grundtvigsk Forum i samarbejde med Vartovkollegiet og Cæciliekoret

Sted

Vartov
Farvergade 27
København K, 1463 Danmark
+ Google Map