Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Centralisering og demokrati – Thorkil Kristensen-seminar på Skærum Mølle

1. juni

Det 15. Thorkil Kristensen-seminar afholdes på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle lørdag den 1. juni. Emnet er “Centralisering og demokrati – analyse og debat af Strukturreformen 2007”. Hvad blev vi stillet i udsigt? Hvad fik vi? Hvad kan vi lære af det?

Oplægsholdere er Knud Jacobsen, tidl. praktiserende læge, forskningschef Roger Buch, prof.emeritus Niels Kærgaard og prof. emeritus Tim Knudsen. For nærmere information kontakt Folkeuniversitetscenteret på kontor@folkeuniversitetscenteret.dk.

Arrangementet er et samarbejde mellem Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle og Grundtvigsk Forum. Der er mulighed for overnatning i forbindelse med seminaret.

For program send mail til bibliotek@vartov.dk

 

 

 

Ill. Strukturreformen medførte at Danmarks 13 amtskommuner blev nedlagt og blev til 5 regioner. Antallet af kommuner blev reduceret fra 271 til 98. Det medførte omfattende ændringer i opgavefordelingen mellem stat, regioner og kommuner. Hvad var rationalet bag statens effektivitetsbestræbelser og hvad kan vi lære af det, når den næste store reform skal gennemføres?

 

Detaljer

Dato:
1. juni
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle
E-mail:
kontor@folkeuniversitetscenteret.dk
Hjemmeside:
www.skaerum.dk

Sted

Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle
Skærum Møllevej 4
Vemb, 7570 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.skaerum.dk