Frittata

Kategorier

Sofies Mad, Vegetar

1 rød peberfrugt, skåret i tynde strimler.
200 gr. grønkål, skyllet og groft snittet.
300 gr. kartofler, skrællede og skåret i tern.
2 fed hvidløg, finthakket.
1 løg, halveret og derefter skåret i tynde skiver.
8 æg.
1 dl. fløde.
Ca. 100 gr. revet ost, det kan fx være gedeost, vesterhavsost, cheddar eller piccorino, eller hvad du har.

 

 

Steg kartoflerne gyldne i lidt olie på en pande der kan tåle at gå i ovnen. Svits peberfrugt, løg og hvidløg med til løgene er klare. Kom grønkålen i og lad den falde helt sammen. Smag til med salt og peber.

Pisk æg, fløde og ost sammen og smag til med salt og peber. Hæld æggemassen over grøntsagerne og rør hurtigt lidt rundt. Kom panden i ovnen i ca. 25 min. ved 190 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *