Grønne asparges med rabarber, brunet smør og hasselnødder

Kategorier

Sofies Mad, Vegetar

1 bdt. Grønne asparges
100 gr. Smør
2 spsk. Hasselnøddekerner, hakket groft
2 stængler rabarber, skrællede og skåret i meget små tern
1 tsk sukker
1 bananskalotteløg, skåret i tynde ringe
1/2 dl dild, plukket
Æbleeddike, salt og peber

 

Bland sukker og rabarber i en skål og lad det trække i en times tid.
Knæk bunden af de grønne asparges og gem evt. bunden til sauce eller suppe.
Blanchér de grønne asparges i ca. 3 minutter i saltet vand.
Brun smøret i en gryde og tilsæt hasselnødder og rabarber. Smag til med eddike, salt og peber.
Anret de grønne asparges på et fad og hæld den brunede smør over. Pynt med skalotteløg og dild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *