Sofies julemad

info@vnz-art.de / photocase.de

Salat med and, granatæble, selleri og valnødder

Brug resterne fra juleanden, og få denne skønne salat til gengæld!

250g and (evt. fra juleaften) ”revet i strimler”
1 bakke blandede salatblade, skyllet
Kernerne fra 1 granatæble (smid resten af æblet væk)
½ knoldselleri
50g valnødder
1 spsk. honning
3 spsk. god balsamico
4 spsk. god koldpresset rapsolie

Skræl knoldsellerien og skær den i nogle 2 cm tykke skiver. Læg skiverne ned og skær i 3 cm tykke stave/ klodser. Læg stykkerne på en bageplade med bagepapir. Drys med olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min. Lad dem køle helt af.

Rist valnødderne på en pande. Vend honning med valnødderne på panden. Smag til med salt.

Anret salatbladene på et fad. Fordel andekødet herpå sammen med selleri, granatæble og valnødder. Dryp til sidst med balsamico, koldpresset rapsolie, salt og peber.

 

Prøv også:
Fennikelsalat med grape og granatæbler

Salat med grønkål og granatæbler

Rå rødbedesalat

Fennikelsalat med appelsin

 

Skal det være med and?
Andebryst med tomat, bladselleri og grønne spanske oliven