2 store løg i grove tern
3 fed hvidløg
2 cm ingefær i grove tern
1 dåse tomat
2 dl vand
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk gurkemeje
½ tsk chayenne
½ tsk paprika
1 tsk garam masala
½ pose frossen spinat
1 bundt bredbladet persille
1 bundt koriander
1 blomkål i små buketter
250 g champignon i halve skiver
Løg brunes på en pande med ingefær og hvidløg. Blendes derefter med en dåse tomat og 2 dl vand.
Hældes i en stor gryde og bringes i kog.
Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber og evt. mere chayenne.
Champignonerne steges på en pande og kommes i gryden sammen med blomkål. Koges ca. 15 min.
Tilsæt frossen spinat og kog igennem.
Lige inden servering tilsættes grofthakkede krydderurter.
Serveres med kogte brune ris og lidt yoghurt eller cremefraiche på toppen.