fbpx
+

Kommunikationsansvarlig til Grundtvigsk Forum – Vartov

Grundtvigsk Forum søger en kommunikationsansvarlig til opbygning og udvikling af en kommunikationsindsats, der skaber opmærksomhed om en forening og et hus med meget på hjerte og store drømme. 

I de kommende år vil den landsdækkende forening Grundtvigsk Forum gentænke fællesskabet omkring foreningen og i foreningens hus Vartov, der ligger lige ved Rådhuspladsen i København. Ambitionen er at bidrage til fornyelsen af folkeoplysning, og folkeoplysningens plads i en større sammenhæng, ved at udvikle et levende fællesskab. I København og i resten af landet.  

Vi søger en kommunikationsansvarlig, der kan være endnu en drivkraft i det kommende arbejde, og som kan lede en gentænkning af kommunikationen omkring Grundtvigsk Forum – fra velkomstmailen til vores nye medlemmer til synligheden omkring Vartov i området omkring Rådhuspladsen. Og alt derimellem. 

Vi forestiller os, at du er en fabelagtig historiefortæller, og at du kan folde både information om kommende arrangementer og ideer til samfundsudvikling ud i kommunikation, der kan fungere på tværs af platforme. Du skal selv kunne skrive, du skal have en særdeles god forståelse for et visuelt sprog og du skal kunne medvirke i udviklingen af meningsfuldt indhold både til digitale platforme, til folkemøder af enhver slags og til arrangementer i vores egne sale i Vartov.

Du skal kunne tænke strategisk og være med til at skabe sammenhæng – og så skal du selv kunne producere. Der er med andre ord brug for dig i begge ender: I udvikling og i eksekvering. Vi er et lille sekretariat med store ambitioner, og der er brug for dig både når det gælder udvikling af en ny visuel identitet og en ny webside, og når der skal tjekkes billetter i døren eller kopieres en flyer i sidste øjeblik.

 Mere om dig:

 • Du har en videregående uddannelse inden for kommunikation eller en anden relevant faglighed
 • Du har en interesse for historie og kultur, og du ved godt, hvem Grundtvig er
 • Du har erfaring fra arbejde med at udvikle en stærk kommunikationsindsats på tværs af platforme
 • Du kan skrive fængende tekster og ved, hvornår et billede kan bruges til kommunikation
 • Du har et godt øje for gode historier og ved, hvordan man skaber overskrifter og dagsordner
 • Du kan producere indhold til alle digitale kanaler
 • Du er en dygtig projektleder
 • Du sætter barren højt og motiveres af store ambitioner   
 • Du er nem at samarbejde med, og du får energi af at være med til at udvikle et fællesskab, du selv bidrager til
 • Du er ikke bange for at gribe en højskolesangbog og skråle ud over byens tage – uanset hvor godt det lyder

Mere om os:

 • Du får en hverdag i et historisk hus, der beskrives som ’byens åndelige oase’
 • Vi tilbyder et par håndfulde fantastiske kollegaer, der værdsætter hinandens selskab og elsker at være sammen
 • Vi har et netværk i hele landet med mennesker fulde af både indsigt og inspiration
 • Vi skaber et arbejdsliv med plads til alt det, du kommer med.

Om Grundtvigsk Forum og Vartov

Grundtvigsk Forum er en landsdækkende forening, der arbejder for at udbrede kendskabet til Grundtvigs tanker og at udfolde disse tanker i nutidens danske virkelighed. Foreningen har sekretariat i Vartov og ejer og driver den historiske bygning midt i København. Grundtvigsk Forum har en lang tradition for folkeoplysning og en politisk interessevaretagelse på det kirkepolitiske og det skolepolitiske område. 

Vartov drives med en ambition om at være et gæstfrit og eksperimenterende hus for folkeoplysning, der rækker ud over sin medlemskreds, og som gerne blander sig i verden. Vartov bliver derudover brugt til afholdelse af konferencer og møder – og så bor og arbejder en lang række institutioner, foreninger og virksomheder i huset.

Grundtvigsk Forum udgiver bladet Grundtvigsk Tidende og har Grundtvig-Akademiet, et bibliotek og et kollegium i Vartov.

Læs mere på www.grundtvig.dk

Alt det andet

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. I første omgang er stillingen slået op som en projektansættelse for et år, men vi arbejder ihærdigt på at kunne fastansætte den nye kommunikationsansvarlige derefter.  

Lønnen fastsættes i henhold til dine kvalifikationer. Bemærk, at vi ikke er lønførende.

Yderligere oplysninger kan fås hos sekretariatsleder Lise Korsgaard ved henvendelse på lk@vartov.dk.

Ansøgningen sendes til os på vartov@vartov.dk senest 5. december. Vi regner med at holde samtaler i slutningen af uge 49 og begyndelsen af uge 50.