fbpx

Lam og spinat curry

Kategorier

Lam, Sofies Mad

3 løg, halveret og skivet
2 fed hvidløg
ca. 6 cm ingefær, skrællet og skåret i mindre stykker
2,5 dl vand
2 dåser hakkede tomater
1 kg lammekød i tern
2 spsk mel
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
1 tsk cayenne peber
1 tsk paprika
1 pose frossen spinat
1 bdt frisk koriander, groft hakket

Sautér løgene på en pande i lidt smør til de er klare og bløde. Blend løgene sammen med hvidløg, ingefær, dåsetomat og vand.
Drys mel over lammekødet og vend det godt rundt.
Brun kødet på en pande i lidt olie og kom det i en gryde sammen med det blendede, den frosne spinat og krydderier. Lad retten simre ca. 1,5 time eller til kødet er mørt.
Inden servering tilsættes frisk koriander.

Spises sammen med ris kogt med et par kardemommekapsler og yoghurt blandet med revet agurk, tomat i små tern, salt og peber.

Mere inspiration til mad og kager? Se Sofies opskrifter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *