Stegt Rødspætte og perleotto med grønne asparges, ærter og mynte

Kategorier

Fisk, Sofies Mad

2 personer:

2 hele små rødspætter
1 dl. rugmel
2 dl. perlebyg
1 lille finthakket løg
2,5 dl. grøntsagsbouillon
1/2 dl. goftrevet parmesan
2 spsk. citronsaft
4 grønne asparges, skåret i 4
1/2 dl grønne ærter, gerne frosne
lidt friske mynteblade
2 citronbåde til servering

Steg løget gyldent i en lille gryde, tilsæt perlebyg og derefter bouillon lidt efter lidt efterhånden som det opsorberes.

Kog perlebyggen i cirka 20 minutter tilsæt derefter parmesan og evt. eksta vand hvis den bliver for tør. Smag til med citronsaft salt og peber. Lige inden servering tilsættes asparges og ærter. Smag til med mynte og pas på mynten ikke bliver for dominerende.

Rødspætterne vendes i rugmel tilsat lidt salt og peber. Steges gyldne på en pande i halvt olie, halvt smør. Ca. 6 minutter på hver side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *