Studentermedhjælp til Grundtvigsk Forum

Nysgerrig og velskrivende studentermedhjælp søges til organisation med rod i demokratisk dannelse

Den almenvelgørende forening Grundtvigsk Forum søger en studentermedhjælp, der skal indgå i et nyoprettet kommunikationsteam. Opgaven er at bidrage til at skabe en langt større synlighed for en organisation, der arbejder for at udvikle den demokratiske samtale med afsæt i den danske tænker N.F.S. Grundtvigs ideer om frihed og fællesskab. Grundtvigsk Forum driver huset Vartov midt på Rådhuspladsen i København. Det er her vi skaber arrangementer og møder mellem mennesker – og det er her vi arbejder.

Du kommer til at arbejde med digital kommunikation med et særligt ansvar for at skabe en bedre samtale og en større synlighed på sociale medier. En vigtig del af dit arbejde bliver at bidrage med at skabe et langt større engagement på tværs af medier og kanaler. Derudover kommer du til at bidrage til udviklingen af nogle af de arrangementer, der skal tegne foreningen i de kommende år.

Du skal for eksempel …

  • Skabe indhold til vores webside og sociale medier
  • Bidrage til udvikling af en ny kommunikationsstrategi
  • Analysere data
  • Skabe større trafik og engagement på digitale kanaler
  • Bidrage til udvikling af arrangementer

Du skal være drevet af nysgerrighed og en lyst til at lære – og du skal være super dygtig til dit fag. Du skal kunne skrive, og du skal kunne omsætte strategier til ord og billeder, der betyder noget for nogen. Det er fantastisk, hvis du tidligere har arbejdet med områder som for eksempel SEO-optimering, Google-Analytics og AdWords. Blot for at nævne nogle.

Du bliver en del af en arbejdsplads med store ambitioner og højt til loftet, og du kommer til at indgå i hele molevitten på lige fod med alle andre. Det betyder, at vi glæder os til at høre dine ideer og få dit perspektiv på verden … og at vi også glæder os til, at du hjælper med at flytte kasser, når kasser skal flyttes og at tømme skraldespanden, hvis det er det, der er brug for.

Arbejdstiden vil være 12 timer om ugen i gennemsnit. Vi arbejder i udgangspunktet i dagtimer, men vil meget gerne have dig med, når der indimellem er aftenarrangementer og begivenheder, som rydder en weekend.

Send din ansøgning til kommunikationsmedarbejder Grethe Kirk Tornberg på e-mail gth@vartov.dk. Send den så hurtigt du kan – og senest 6. april 2021

Vi regner med at afholde samtaler i uge 16 – og vi drømmer om, at du kan begynde dit nye job i starten af maj.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så skriv meget gerne en mail til sekretariatsleder Lise Korsgaard på lk@vartov.dk.