Jordskok med røget laks, ærte/dild mayo og syltet løg

Kategorier

Fisk, Sofies Mad
Foto: Sofie Reilly

Et stykke koldrøget laks (ikke i skiver)
2 jordskokker, skrubbede
Saft af 2 lime
1 dl frosne ærter, optøede
1 dl hakket dild
1 spsk mayonaise
1 løg
1/2 dl eddike
1/2 dl vand
1/2 dl sukker
5 peberkorn
Tandstikker

 

Skær løget i skiver og kog det op med eddike, vand, sukker og peberkorn. Stil det på køl.
Kom ærter, dild og mayonaise i en blender. Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær jordskokker i 1/2 cm tykke skiver og vend dem med limesaft.
Skær skindet fra laksen og skær den i små klodser.
Anret jordskokkeskiverne på et fad, kom et stykke laks ovenpå hver skive. Kom lidt puré på toppen og derefter et stykke syltet løg.

Stik en tandstik i hver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *