Andebryst med tomat, bladselleri og grønne spanske oliven

|

Kategorier

Fjerkræ, Sofies Mad

4 personer:

4 stk. andebryst, rids skindet ternet
150 g. tomatpuré
1 bk. champignoner, skåret i kvarte
½ bdt. bladselleri, skåret i tynde skiver
1 løg, skåret i små fine tern
3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
16 store spanske grønne oliven med sten
½ dl. hvidvin
½ bdt. timian, finthakket

Brun andebrysterne på skindsiden ved middelvarme til de er helt brune. Læg dem i et ildfast fad og krydr dem med salt og peber (gem andefedtet).

Steg løg og hvidløg klare i olivenolie i en gryde. Tilsæt tomatpuré og lad den varme godt igennem.
Tilsæt hvidvin og lad den koge helt ned. Tilsæt timian, bladselleri og lidt vand og lad det simre.

Brun champignonerne på en varm pande i andefedtet. Kom svampe og fedt op i tomatsaucen.
Tilsæt grønne oliven og lad simre. Smag til med salt og peber.

Kom andebrysterne ind i en 190 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Lad dem trække 10 minutter bagefter.

Spis f.eks. en god salat og lidt kogt bulgur til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *