fbpx

Grønkålssalat med artiskok og nødder

Kategorier

Salater, Sofies Mad, Vegetar

Ingredienser:
3 spsk. Hasselnøddeflager, ristede og saltede
200 gr. Grønkål, skyllet og skåret fint
1/2 dl. Kærnemælk
40 gr. Parmesan, revet fint
1 citron, skal og saft
1 rødløg, skåret i små tern
1 ds. Grillede artiskokhjerter, skåret i kvarte

Kom grønkålen op i en skål sammen med kærnemælk, halvdelen af nødderne, halvdelen af parmesanen, lidt citronsaft og skal, artiskokhjerterne og rødløget.
Smag omhyggeligt til med salt, peber og evt. mere citronsaft og skal.

Anret salaten på et fad og drys resten af nødderne og parmesanen udover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *