Mocca Pavlova

Kategorier

Desserter, Sofies Mad

Ingredienser:

4 æggehvider
1 knsp. salt
250 g. sukker
4 tsk instant espresso pulver (ikke alm. instant kaffe!)
2 spsk. Maizena
1 tsk. rød balsamicoeddike
1 spsk. kakao
1 stor bakke blåbær (eller andre bær efter ønske)
Fløde til flødeskum

Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk æggehvider og salt helt stive. Bland sukker og kaffepulver i en skål. Tilsæt derefter sukkerblandingen lidt af gangen mens der piskes konstant. Til sidst tilsættes maizena og eddike og massen vendes godt igennem.

Hæld massen ud på en bageplade med bagepapir og bred massen ud med en våd paletkniv til en cirkel på cirka 25 cm.
Sæt bagepladen i ovnen og skru ned med det samme til 150 grader. Lad den bage en time.

Tag pavlovaen ud af ovnen og træk bagepapiret over på en bagerist og vent til den er helt afkølet. Løsn forsigtigt bunden fra bagepapiret med en lang tynd paletkniv.

Sæt pavlovaen på et fad. Pisk fløden til flødeskum og fordel den på toppen. Drys med en sigte kakaopulver over. Pynt med masser af blåbær, eller server dem i en skål ved siden af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *